Nine 2 Five

Uw moderne trouwfeest DJ

met elektrische violist!

PRIJZEN

Performance pakket

All-round DJ-set op uw maat (all-night), inclusief viool set en Pioneer DJ Gear inbegrepen.

Vanaf:

€600

Basis pakket

All-round DJ-set op uw maat, inclusief viool set. Licht- en geluidsinstallatie voor een geslaagde avond. 

Vanaf:

€900

Premium pakket

All-round DJ-set op uw maat, inclusief viool set. Licht- en geluidsinstallatie met special effects die de avond helemaal af maken. 

Vanaf:

€1050

 

Het is uw feest!

Nine 2 Five brengt commerciële all-round muziek in combinatie met een live vioolact, en dit al meer dan 4 jaar lang. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest, op elke gelegenheid brengen wij de gepaste sfeer. Het slagen van een feest hangt voor een groot deel af van de voorbereidingen, en dit passen wij precies aan naar uw vraag.

#MORETHANADJ

Bij ons krijgt u een totaalpakket voor uw evenement. In de voorbereidingen van het feest heeft u een inleidend gesprek met de DJ en dit is steeds inbegrepen in de prijs. We verkiezen om dit face-to-face te doen, om een optimaal beeld te krijgen van de muzikale wensen van u en uw gasten. Uiteraard worden verzoekplaten meer dan welkom en spelen we in op de wensen van het publiek, het is tenslotte uw avond! Indien u kiest voor het basic of premium pakket, voorzien wij ruim de tijd voor de opbouw en doen we ook de afbraak. Bij ons krijgt u meer dan simpelweg een DJ, wij garanderen het feest en de ambiance die U wil hebben!

 

CONTACT US

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

© 2020 by Nine 2 Five.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon